Airconditioningsysteem

Airco Dordrecht

 

Airconditioning Sommige plaatsen waar een airconditioningsysteem wordt gebruikt, zijn daken van huizen, kantoorruimten en winkels.

Airconditioning is een van de belangrijkste systemen van vandaag voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Klima gebouwen hebben uitgebreid onderzoek gedaan en hebben een efficiënt en zuinig airconditioningsysteem ontworpen voor uw behoeften.

Zo concentreren wij ons op het juiste ontwerp, type en grootte om uw airconditioner te optimaliseren en u later veel problemen te besparen. Deze Klima airconditioning concentreert zich niet alleen op hun airconditioningsysteem maar ook op de controlesystemen voor hun processen om het airconditioningsysteem efficiënter te houden – onderwerpen worden onderwezen door leeftijds-tiener, retrospectieve studies en expertise in koelmortels en ingots.

Temperatuurregeling: Het ontwerp van het gehele airconditioningsysteem moet erop gericht zijn de vochtigheidsgraad van gebouwen op de meest efficiënte manier te wijzigen. Het is belangrijk voor ons om de atmosfeer binnenshuis op een veilig temperatuurniveau te houden, zodat deze niet te droog of te vochtig wordt. Dit kan worden gedaan door voedingsstoffen toe te passen die H20 in staat stellen wolken te vormen. Dit is een van de belangrijkste aspecten.

Controle van de vochtigheid: Een airconditioningsunit moet ook de luchtvochtigheid in een gebouw op een aangenaam niveau houden om vernietiging van de onderdelen te voorkomen. Vochtigheid houdt ook verband met onbehagen in de winter en daarom moeten de juiste vochtigheidsniveaus worden gehandhaafd voor het gevoel van winterrust. Voor een normaal airconditioningsysteem moet de vochtigheidsbehoefte ongeveer 30 tot 60% bedragen en er zijn een paar speciale omstandigheden die een airconditioningsysteem absoluut verplicht maken voor gezond wonen: huizen gelegen rond of aan het einde van een PB zonsondergang, in het verre oosten (die meer seizoenswisselingen kennen) moeten gebruik maken van een haagverwarmingssysteem, een elektrisch vloerverwarmingssysteem of een gespecialiseerd systeem dat ontworpen is om een huis vanaf de grond of van bovenaf te verwarmen.

Al deze systemen zijn opgezet om een huis volledig te verwarmen, maar toch ook om het fysieke uur en de koeling en de ontvochtiging te verminderen. In permanent geklimatiseerde huizen die onder de dakbedekking zijn geplaatst, blijft de temperatuur een eigenschap van een geklimatiseerde omgeving.

Om de temperatuur op een constant niveau te houden en comfortabel te kunnen leven, wordt een speciale klimaatregelingsunit geplaatst. De klimaatregelingsunit wordt met een pijp op een meter van de muur geplaatst en een ontluchtingsopening voor de warmteval wordt over de pijp gelegd. De klimaatregelingsunit wordt toegevoegd aan de totale architectuur van het huis. Nu wordt één enkele temperatuur gehandhaafd.

De leidingen worden onder de vloer gelegd en de luchtkanalen worden langs de muur gelegd. Kanalen zijn gemaakt van metaal, glasvezel of kunststof. Voor alle toestellen

de binnenmuren zijn open en zichtbaar, en sturen enkel warme lucht naar buiten door de airconditioner, en de buitenmuren die altijd gesloten zijn, zijn bedekt met speciaal isolatiemateriaal om te voorkomen dat koude lucht binnenkomt.

Over het algemeen duurt het 4 punt vijf BTU per vierkante voet om een huis te verwarmen. Leunununits, het toepassen van een ontluchting, circulatie van lucht, directe koeling door gebruik te maken van het verwarmingssysteem of een combinatie van deze maatregelen zijn speciaal ontworpen voor de kwaliteit van de binnenlucht. Iemand met twee verdiepingen past over het algemeen een aanzienlijke koeltechniek toe op het huis met behulp van isolatie, gordijnen, En de airconditioning. Het ontwerpen van kanalen is geen eenvoudige zaak. Factoren voor selectie van kanalen, constructie van de kanalen, Honeywell principes en structuur en prestatie testen zijn ingewikkeld.

Lees meer:

Warmtepompen Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.