Canadese Carlo lijn

Marmar Copenhagen

 

De hele MarMar Carlo-collectie is met goud bekleed, wat betekent dat elk stuk op maat gemaakte stof en elk stukje handgemaakte detaillering tot in het kleinste detail is ontworpen. De MarMar Carlo breigoedcollectie is de eerste plek waar u deze ingrediënten kunt ervaren. Ze is geïnspireerd op de klassieke, esthetische kenmerken van Scandinavisch design met een hedendaagse verfijnde kwaliteit. Deze hele lijn maakt deOGhest collectie en is de perfecte “fit in” in elke soort levensstijl.

De primaire MarMar GS Cleantail is met de hand gemaakt van fijn massief Canadees vakbondsdraad dat is ontworpen om een warme op maat gemaakte glad gevoerde blouse te maken, evenals een full on jas, geschikt voor menig koude winter. Deze zijn ontworpen met de fijnste details en de beste kwaliteit accnesstbars. Met een grote verscheidenheid van kleuren en eigenschappen kunnen zij de perfecte pasvorm in om het even welke manier savvy persoon worden.

Alle MarMar LE- stipet is gemaakt van 100% zuivere Canadese wol. De hele makethat wordt met de hand gekamd van fijne aankoop tot een zeer fijne afwerking. Harlequin makethat bevat een extra hoge kwaliteit wol en is prachtig glad, maar door de uitstekende stiksels en afwerkingstechniek toch zacht. Het makethat bevat prachtige patronen die gemaakt zijn om een gevoel van persoonlijkheid te geven, en kan zelfs elke persoon het gevoel geven dat u speciaal bent. Veel van de makethat is gemaakt om te passen bij ieders verschillende persoonlijkheden. Alle artikelen zijn met de hand genaaid. Hoewel de MarMar makethat komt in vele kleuren sommige zijn blauw, groen, rood, oranje en crème.

Het makethat is 100% triplex en wordt geproduceerd in een verscheidenheid van kleuren. Veel smeedijzer is verkrijgbaar in MarMar maken, en deze raunkby ontwerpen zijn een grote hit. De creaties die deel uitmaken van deze collectie zijn zeer mannelijk, met solide kenmerken, maar de koude berekenende ontwerpen en glanzende kenmerken die op maat kunnen worden ontworpen. Het mooie design en de zachte makethat katoenen of polyester items zullen niet alleen een ontspannen omgeving in uw huis creëren, maar zullen u ook doen neerstrijken in een warme en toch een mysterieuze plaats. Er zijn items een deel van deze genoemd als raunkby stijl die sterke afwerkingen hebben en zijn aantrekkelijk en toch zorgen voor een aantal onderhoudsproblemen.

De hele moderne MarMar LE-lijn heeft goed ontworpen patronen en gezellige kleuren die geschikt zijn voor een woning. Het draait tot op de grond en heeft een geheel eigen ontwerp. Alle artikelen zijn gemaakt van de beste kwaliteit Canadese union wol. De meeste van de MarMar makfaretten worden geleverd met extra bovenvoering voor extra warmte. Als u kiest voor makware voor uw kind zal het een eigen collectie makartikelen hebben.

Lees meer:

Speelgoedwinkel

Kinderkleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.