Hoe word je een top performer,

Naambordje ontwerpen

 

Het is een gegeven dat bedrijven willen dat hun werknemers er zo professioneel mogelijk uitzien met een naambordje. Aangezien wij mensen van nature een aantal gepolijste eigenschappen hebben, zoals Civiele Techniek (navigeren, vindingrijk, enz.), is zakelijke professionaliteit een zeer gewilde kwaliteit. Echter, afgezien van veel technische bekwaamheid en tewerkstellingsvereisten, moet het individu dat een toppresteerder wil worden, de beproefde en ware kwaliteiten integreren die alle grote zakelijke professionals altijd willen bevorderen. Gezichtswaarde vs. Ertsadvies – Graaf dieper!

Met een eenvoudige brief op het briefhoofd van uw bedrijf kunt u een klein verschil in uw werkprestaties introduceren, een voorbeeld stellen voor uw werknemers en u zelfs onderscheiden van de rest van uw bedrijfstak, aan uzelf, een klant en potentiële klanten. Maar, zorg ervoor dat u dieper graaft. Het algemene doel van een zakelijke brief, of het nu in een professionele of niet-zakelijke omgeving is, is om een ander contact te leggen, een zakenrelatie aan te knopen of een andere potentiële klant te beïnvloeden… hierboven vermeld, zijn de bedrijfsgerichte functies van een zakelijke brief; maar in dit moderne tijdperk van goede communicatie en technologie is het doel van het document ook om een positieve indruk voor de afzender en de ontvanger van de brief, uzelf, weer te geven en te behouden.

In de bedrijfsomgeving, waar er honderden, nee, duizenden, zo niet tienduizenden werknemers zijn, creëren wij met onze letters een perceptie van schoonheid, intelligentie en intelligentie en professionaliteit, terwijl wij proberen een stempel te drukken dat wij efficiënt, bekwaam, zelfverzekerd en bovenal elke zakelijke professional zijn. Maar, in de hedendaagse wereld van de geautoriseerde communicatie, en vanwege de consumenten en klanten van het bedrijfsleven, moeten klanten, werknemers, ook een perceptie creëren in de geest van hun lezer, dat ze gewoon gewetenloos zijn. Terwijl Bradvention over de hele planeet circuleert, reclame makend voor uw bedrijf en zijn capaciteiten, is iedereen onderworpen aan hetzelfde publiek, kan een oordeel worden geveld over uw vaardigheden, capaciteiten en, u, het individu. Terwijl het concept van eerlijkheid in twijfel wordt getrokken, betekent het niet dat u als individu geen verantwoordelijke, eerlijke en goed geïnformeerde zakenman bent… of niet… aangezien de meeste mensen een oordeel zullen vellen bij het lezen van uw bedrijfsbrief.

Professioneel en goed in elkaar gezet- Schrijf je brief met deze elementen in gedachten en kijk naar de respons. Dit is de belangrijkste stap van je brief… Iedereen kijkt om te zien of je gehoord wordt…

nutsbedrijven zijn politiek. – Pennen: cursieve stemmen in een zakelijke brief zijn niets meer dan tijd en oprechtheid – Dit is de Zwakste Schakel Wat marketing betreft – – In alle theorie is het een belangrijk apparaat voor u om de boodschap van anderen te versterken.

Hé! – Er is nog één ding dat je moet doen. – Oké, mensen, hier is het laatste dat opgesomd staat als industrieel en overal waar we proberen; Zeg maar D bepaal je publiek en je doelgroep. – Je gebruik van de volgende zin, “Sheesh” is uiterst frustrerend!

Dus… – Schrijf je brieven met overtuigingskracht in je achterhoofd. Nooit opscheppen – Hou je boodschap duidelijk, goed geformuleerd en direct – Luister – De grap is op jou en ze willen misschien niet opletten, ze kunnen zelfs lachen – Je weet hoe ieders brein in elkaar zit, dat gevoel voor humor doet de pijn stroomafwaarts niet teniet – Vergeet niet dat niet alle grappen abulk zijn, hoe irritant je kop ook klinkt – Werk je eerste alinea uit om een voorbeeld te belichten en te geven wat Forensische accounten =>ton durfden!

Tot slot, vergeet niet om controversieel te zijn – u wilt conflicten met behulp van feiten, niet dat motiveert!

Lees meer:

Naambordje ontwerpen

Naambordje ontwerpen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.