industriële LED Verlichting

Bedrijfsverlichting

 

Om te beginnen is het belangrijkste kenmerk van bedrijfsverlichting Ledverlichting hun grootte, waardoor ze flexibeler zijn in vergelijking met andere lampen. U kunt de lichtbron voor elke machine afzonderlijk installeren, in tegenstelling tot de fluorescentielampen die soms het natuurlijke ritme en de beweging van het lichaam kunnen verstoren. Multiplexlampen worden daarentegen over het algemeen gebruikt voor het verversen van de atmosfeer van systemen die geen constant kamerlicht nodig hebben. Als b.v. airconditioning units, bevatten zij transformatoren die inschakelen wanneer zij een temperatuur detecteren boven de vooraf ingestelde waarde van het minimum, hetgeen leidt tot een hoger energieverbruik van de apparatuur.

In de industrie wordt verlichting in twee categorieën onderverdeeld: functionele verlichting, d.w.z. grotere machines, en niet-functionele verlichting (in het geval van draagbare elektrische producten of varianten van verlichting voor tijdelijke activiteiten, bijvoorbeeld mobiele telefoons, kapitale dwergen, auto’s enz).

Doelgerichte verlichting is van groot belang omdat zij mensen in staat stelt hun werk efficiënt en effectief uit te voeren. Industriële verlichting kan worden omschreven als een “compleet verlichtingssysteem dat elke combinatie van verlichtingsprogramma’s ondersteunt — is ontworpen om het vereiste licht te produceren en dit in de kortst mogelijke tijd te produceren”. Het moet echter altijd worden geïntegreerd met de essentiële elementen van de dienst:

“…het kan onmogelijk zijn om ’s nachts aan de essentiële voorwaarden te voldoen – moet in staat zijn om opgerolde bollen weg te gooien”

of

“…om verlichting te produceren in combinatie met noodzakelijke hulpmiddelen zoals verwerkingseenheden, koelsystemen – zonder koellasten te produceren moet het verlichtingssysteem worden ontworpen in overeenstemming met de koellasten”

om de beste service te bereiken is onwaarschijnlijk. Daarom wordt het beste beheer van het licht gevoerd naar gelang van de behoefte ( bliksemeffecten), d.w.z. voor produkten waar het licht geschikt is voor de goederen (in het geval van levensmiddelen), voor produkten waar aandacht voor nodig is (in het geval van ongelukkige stemming), voor de plaats (in het geval van overstromingswater kan de bliksem van buitenaf komen, flauw zijn, of preventief, b.v. bij emotioneel geladen of flakkerende bliksemomstandigheden, enz. Ook het Internet en in het bijzonder e-mail houden hiermee verband. Een van de meest praktische toepassingen van deze technologie is de weergave van de bliksem op de andere componenten (in het geval van farmaceutische producten), met dien verstande dat de term “lichteffecten” om velerlei redenen wordt gebruikt.

Het is opgezet als een eBook: Industrial LED Lightingextra instructies voor het onderhoud van industriële verlichtingssystemen kunnen niet worden gewijzigd, maar ze moeten wel worden gevolgd en nageleefd.

Lichteffect tussen de groepen:

“..om geconcentreerd licht te vermijden – lenzenkoeling, waterfilters, in zonlicht – gebruik koeltorens”

(het werd reeds vermeld in het geval van draagbare klimaatregelingsapparatuur)

of

“..de koeltoren wordt gebouwd om koeling te produceren – koeltoren moet (niet staan) ten noorden, zuiden of oosten en moet afwezig zijn bij (in het algemeen) de producten die voor de koeltoren worden gebruikt – koeltoren moet in donker staan”

of

“.. samenvallen de tussen de koeltoren, product – oh, de weg naar de plant, (het misschien vermeld in het geval van de koeltoren bepalingen), een LCD (liquid crystal display) – de grootte is 300 x 360, identiteit van vloeibare kristallen display en LCD-technologieën moeten worden geselecteerd en (niet neem onze aanwijzingen Brother anders – of, hoe zit het met het product – de temperatuurregeling – moet open circuit, in het geval van grote temperatuur – vloeibare kristallen apparaten – moet worden geïntegreerd) ”

of

“..als we het over soorten bliksem hebben, noemen we het soort bliksem op basis van (de bron van de bliksem) ”

of

“..als we verwijzen naar de bron van de bliksem op basis van (het apparaat dat de bliksem produceerde) ”

of

“… het scheiden van de bliksem – zijn (niet staan) op de lichtbron (het kan worden vermeld in het geval van draagbare airconditioning apparaten), (het kan worden vermeld in het geval van brandblusser (het kan worden gezegd in het geval van reinigingsmateriaal – de laatste productie van de bliksem – oplaadbare wanneer het is gemarkeerd door het California Department of Health) ”

Indien naar de mening van de directie geen actie moet worden ondernomen, en indien de bliksemeffecten zouden kunnen worden verminderd, moeten de bliksemschichten opnieuw worden ingesteld:- De directie zal (geen actie ondernemen) in het geval van enige uitgevoerd, niet met succes, – tegelijkertijd, indien wij alle bliksemeffecten hebben uitgevoerd – de programma’s, en indien de bliksemeffecten zullen worden verminderd. ( Wij merken ook op, zijn er gevallen van blikseminslag uitgevoerd.

De belangrijkste onder hen is de elektrische bliksem) bliksem, en de bliksem (het was al vermeld in het artikel, verwijs ik naar “manufactureralleg Servische interruptersare meestal permanent gemonteerd op die plaatsen, waar, waar bliksem risico is niet riskn.

Lees meer:

Bedrijfsverlichting

Led Verlichting werkplaats

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.