Eigentijdse woondecoratie

 

Misschien wel een van de beste keuzes voor hedendaagse interieurs is die van de Italiaanse ontwerpen en de Italiaanse klauwpootmeubels. Wat dacht u van genieten van de Italiaanse stijl in uw huis? Stel je voor dat je jezelf verwent in een badkuip in oude stijl, een lange houten tafel, een bank die fijn geschuurd en hersteld is. Het kleurenpalet in Italiaanse interieurs is behoorlijk veelzijdig – zachte paars, bruin en beige gecombineerd met levendige tinten rood en goud. Deze klassieke Italiaanse interieurs zijn afgewerkt met een element van warmte en kleur (rood, bruin en goud bijvoorbeeld) voor een gevoel van comfort.

De klassieke Franse formaliteit is de chaise longue, typisch voor 19e-eeuws mooi meubilair. Kies je voor een chaise longue, dan kun je deze maken met bamboe, riet, riet of een mix van beide. Kies voor een chaise longue met een meer klassieke uitstraling en maximale duurzaamheid een loungeset met houten frame die is behandeld om meer bescherming te bieden tijdens weersinvloeden en slijtage. Welk materiaal je ook kiest voor je lounge, je kunt een mooie comfortabele leeshoek creëren met een nest boeken en een speciaal daarvoor gelakte lamp. De vloer van de lange, voornamelijk gebruikt als een plek om je voeten te laten rusten, is geweldig voor fauteuils of fauteuils. Je zou deze ruimte ook kunnen combineren met een stoel met voetenbankje, wie heeft er een voetensteun nodig? Een paar bijzettafels, een paar grote en een bank die gemakkelijk kan worden veranderd in een bed om er het ultieme luxe leven van te maken.

Het studiegebied is eenvoudig, maar er zijn weinig moderne accenten. Een flat pack rieten stoel, misschien met een voetsteun aan de zijkant, voegt net dat beetje meer luxe toe. Plaatsingsruimte voor uw parafernalia van de computer, zelf een functioneel stuk, is een must in het moderne huis. Verder wil je de modernere franjes van een radio en mogelijk de mp3-speler. Een moderne keuken kan beide bevatten. Een magnetron verbruikt veel energie, dus plaats hem op een centrale plek, dicht bij het fornuis/ovengebied. Laat zoveel mogelijk zonlicht in de keuken – op deze manier hoeft u de lichten niet zo vaak aan te doen.

Vergis je niet – luxe leven is geen leerschool, maar eerder de verschillen in je dagelijkse leven die resulteren in het verlangen naar mooiere dingen. Stijlvol interieur is slechts een weerspiegeling van wat u van dag tot dag wilt. Geef je huis een frisse nieuwe facelift die je meeneemt naar een ander tijdperk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.